Deepali TRAVELS

The Journey of a thousand miles begins with a single step

объявило конкурс среди

Пол Маккартни Объявил Конкурс Каверов Своего Сольного Хита Портал Новин Lb Ua

Справу по обвинуваченню Олега Ахрименко, що минулого року потрапив у ДТП під Черніговом сьогодні розглянуть в Чернігівському районному…

З 1 квітня пенсії автоматично перерахують пенсіонерам, які після призначення / попереднього перерахунку пенсії продовжували працювати та на 1 березня… Вдень 30 березня до поліції надійшло повідомлення, що у Чернігові на вулиці Текстильників невідомий чоловік, ймовірно нетверезий, посеред вулиці… 30 березня на озері поблизу села Вовчок Кіптівської громади виявили мешканця села Прогрес, який ловив рибу за допомогою забороненого знаряддя лову… 11 листопада 2018 року розпочався новий етап в розвитку нашого ресурсу – ми оновили дизайн сайту та запустили мобільну версію. Цим самим зробили VAL.UA максимально зручним для читачів. Разом з цим ми змінюємо і наповнення сайту.

У Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя. Ввечері 31 березня патрульні отримали інформацію, що на вулиці Литовській сталася дорожньо-транспортна пригода — автомобіль Kia Soul… “Високий Вал” відкритий до співпраці з журналістами та зацікавленими у поширенні інформації медіа структурами. Медичне обладнання на передовій рятує життя.

Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» придбав для одного з військових… Вегетаріанство – це спосіб харчування, при якому людина не вживає м’яса, птиці, риби й інших морепродуктів, та іноді яєць. 29 березня о 16годині в місцевому ставку в селі Бережівка, Парафіївської громади, Прилуцького району, слідчо-оперативна група виявила та підняла на… Матеріали з плашками “Промо”, “Партнерський матеріал”, “Партнерський спецпроект”, “Політичні новини”, “Прес-реліз”, “PR”, “Офіційно” публікуються на правах реклами. У Чернігові затримали російського агента, який готував ракетний удар по залізничній колії, що сполучає північні та східні регіоні…

Про це повідомляє Чернігівський… У разі повного чи часткового відтворення матеріалів пряме гіперпосилання на LB.ua обов’язкове! Передрук, копіювання, відтворення або інше використання матеріалів, що містять посилання на агентство “Українськi Новини” й “Українська Фото Група”, заборонено. https://lifestyle.today.ua/ru/ukrayinska-nasa-ogolosylo-konkurs-sered-pretendentiv-dlya-uchasti-v-marsianskij-misiyi/ В перший день нерестової заборони браконьєр з Чернігівщини наловив сітками риби на понад 50 тисяч гривень. При будь-якому використанні новин сайту, гіперпосилання (hyperlink) на podrobnosti.ua обов’язковий. ТОВ “Національні інформаційні системи” входить у склад Inter Media Group Limited.

Міжнародний Фонд “Відродження” забезпечує інституційну підтримку редакції LB.UA у межах програми “Соціальний капітал”. Матеріали виготовлені в в рамках підтримки відображають позицію авторів і не обов’язково збігаються з позицією Міжнародного Фонду “Відродження”. Жителька села Кошівка Новобілоуської громади Віра Іванівна Ткаченко відзначила поважний ювілей – 100 років. У Чернігові 31 березня синоптики зафіксували абсолютний температурний максимум повітря – +24,6ºС. Високий Вал (VAL.UA) – найстарше онлайн-видання Чернігова, засноване ще 2001 року Олегом Головатенко.

Неодноразово сайт було визнано найвпливовішим ЗМІ Чернігівщини. Останні два роки над проектом працює нова команда, нам вдалося сформувати потужний колектив журналістів та операторів. Творчий напрямок видання нині очолює головний редактор Юрій Михуля. З 28 березня на сайті офіційного онлайн-магазину Укрпошти можна зробити передзамовлення на поштовий блок «Міста Героїв…. Ветерани можуть отримати низку безоплатних послуг із реабілітації в медзакладах, які мають договір із Національною службою здоров’я…

За минулий тиждень росіяни 79 разів обстріляли 28 населених пунктів області. Про це повідомив начальник… У Чернігові 1 квітня стало найтеплішим за останні три роки, адже саме в цей день зафіксували абсолютний максимум температури –… BBC не несе відповідальності за контент інших сайтів. Ознайомтеся з нашими правилами зовнішніх посилань.

Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди 0552.ua за умови розміщення в тексті обов’язкового посилання на 0552.ua – Сайт міста Херсона. Порушення виняткових прав переслідується Законом. Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди 061.ua за умови розміщення в тексті обов’язкового посилання на 061.ua – Сайт міста Запоріжжя. Публікація всіх авторських матеріалів та відеороликів «Главкома» дозволена тільки за умови прямого лінка на сайт. Для інтернет-видань обов’язковим є розміщення прямого, відкритого для пошукових систем лінка у першому абзаці на конкретну новину, статтю чи відео. Вдень 2 квітня та протягом three квітня по Чернігову та області очікується посилення вітру до м/с.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *